Müşterilere Özel Olarak Sunulan Hizmetler

Müşterilere Özel Olarak Sunulan Hizmetler

Müşterilere Özel Olarak Sunulan Hizmetler

 Çamoluk Home mağazalarından ürün alan müşterilere özel olarak ücretsiz mimarlık hizmeti sunulmaktadır. Ev dekorasyonu alanında ihtiyacınız olan her türlü fikir ve destek için bize mail göndermeniz yeterli olmaktadır. Alanında uzman profesyonel ekibimiz ile sunulan iç mimarlık hizmeti, mağazamızdan alışveriş yapan müşterilere özel olarak ücretsiz bir şekilde sunulmaktadır.

 

 Mağazamızdan ürün almayan müşterilerimize özel olarak ise ürün seçimi hizmeti sağlanmaktadır. Çamoluk Home bünyesinde bulunan iç mimarlar ile hayallerinizi gerçeğe birlikte dönüştürelim. Hayal ettiğiniz tasarımlara uygun olacak mobilyaları bulamamanız durumunda fikirlerinizi sizin için tasarıma dönüştürüyoruz. Sizin fikirleriniz ile iç mimarlarımız özel olarak mobilyaların tasarımını gerçekleştirmektedir.

 

 Aldığınız ürünlerin size en kısa süre içerisinde teslim edileceğini söylemek mümkündür. Türkiye'den dünyaya ürünlerin teslimatı sağlanmaktadır. Sormak istediğiniz her türlü soru için sürekli olarak ulaşabileceğiniz bir destek hattı bulunmaktadır. Sipariş öncesinde ve sonrasında her türlü destek firmamız tarafından değerli müşterilerimize sunulmaktadır.

Fırsatlardan yararlanmak için E-Bültene üye ol!
En son güncellemeler için haftalık bültene abone olun