Türkiye'den Hollanda'ya Mobilya Gönderimi

Türkiye'den Hollanda'ya Mobilya Gönderimi

Türkiye'den Hollanda'ya Mobilya Gönderimi

Çamoluk Home'da yer alan mobilya ve aksesuar modellerinin tamamını Dünya’ya teslim edebilmekteyiz. Hollanda'ya Türkiye'den Mobilya Gönderimi sağlarken sipariş ve sevkiyat süreçlerinin tamamında garanti ve sigorta sunmaktayız. Ürünler çift kat paketleme yapılarak ve kurumsal lojistik şirketlerle adresinize yönlendirerek oluşabilecek hasarın ve güvenlik sorunlarının önüne geçiyoruz. 1979 yılında kurulan şirketimiz, 2018 yılından beri Dünya’nın her yerine mobilya gönderimi yapmaya başlayan global bir marka haline gelmiştir. Ürünlerimiz en çok; Hollanda, Almanya,Fransa, İngiltere, Bulgaristan bölgelerinden talep görmektedir. Seçmiş olduğunuz mobilya ve aksesuar ürünlerini siparişiniz sonrası kurumsal lojistik şirketlerle adresinize sigortalı ve garantili olarak yönlendiriyoruz.

 

Ürünlerin fiyatları tüm Dünya için geçerlidir ve fiyat listemiz bölge fark etmeksizin standarttır. Fiyat listemizde yer alan çizelge ücretlendirmeleri kredi kartı ya da havale ile ödemelere açıktır. Havale ile ödemelerde web sitesinde belirtilen nakit iskontolu tutardan işlem sağlanmaktadır. Fiyat ve detaylı bilgi için +90 541 327 19 35 nolu yurt dışı whatsapp hattımızdan bilgi alabilir ve paylaşılacak numaralar ile dilerseniz birebir taşıma işlemi gerçekleştiren lojistik firmalarıyla irtibata geçebilirsiniz. Yaşam alanınız için mobilya ve aksesuar seçimi yaparken, İngiltere yerine web sitemizden mobilya seçimi yapıyor olmanın sağladığı en büyük avantaj cazip fiyatlı ve kaliteli ürünlere ulaşabiliyor olmanızdır. Binlerce mobilya çeşidi ve kampanyalı fiyatlar ile dilediğiniz dekorasyon ürününe kolayca sahip olabilirsiniz.

 

whatsapp hattımız ile irtibata geçerek İngiltere mobilya gönderimi ve Türkiye’den yurtdışına mobilya gönderimi konuları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. 

Fırsatlardan yararlanmak için E-Bültene üye ol!
En son güncellemeler için haftalık bültene abone olun